Gratis webbhotell 2020

Gratis webbhotell 2020 bör du undvika. Det finns inget sådant som inte vill tjäna pengar på något sätt. Så om du vill ha en chans till en bra sajt som uppskattas av Google bör du tänka om. Det finns väldigt billiga webbhotell idag så titta på dessa innan du börjar sätta upp ett som är helt utan avgifter. För förmodligen kommer det kosta dig på något sätt. Och framförallt genom mindre besökare förmodligen. Så läs på och se vad du kan få för bara några kronor i månaden som kanske kommer ge mer i slutändan ändå.

Därför ska du inte välja ett gratis webbhotell

Att det är gratis betyder inte att dom inte vill ha något från dig. Dom måste kunna betala det på något sätt. Och det gör dom på lite olika sätt. Antingen genom att kunna lägga in länkar på sin sajt. Eller reklam på något annat sätt. Så våran rekommendation är att aldrig ha ett gratis alternativ. För det finns så billiga webbhotell idag så man inte behöver ha ett som är helt gratis.

Det finns många billiga webbhotell som man alltså bör ta istället

Idag kan man få bra hosting billigt så därför bör man istället välja att betala mindre än en kaffe i månaden för att få alla fördelar. Det borde vara så att det alltid värt det. Även om man bara planerar att sätta upp en sajt under en väldigt kort tid. Då är nog 9kr i månaden under ett år inte så mycket heller.

Jämför webbhotell enkelt hos oss

Vi har listat webbhotell i så många år nu att vi lärt oss vad våra besökare efterfrågar. Titta ingeom guiden webbhotell för att se om något konto pass dig. För tanken är att det ska finnas något för alla i våra guide. Vi har båda guide för dig med liten privat plånbok och för dig med ett stort företag.