BÄST I TEST 2023:
1. Inleed VPS Webbhotell
  • Webbhotell: Ja
  • VPS: Ja
  • Dedicerad server: Ja
  • Molntjänst: Nej
  • CO-location: Ja
  • Supersnabbt webbhotell för wordpress!
  • VPS, dedicerad server och CO-location!
  • Väldigt mycket prestanda för pengarna!
  • Bäst i test 2021!
Till priser »

Skapa hemsida – Steg för steg 2021

Skapa hemsida handlar den här guiden om. Vi går helt enkelt igenom på vilka sätt du kan göra en egen hemsida. Så om du vill ha en egen hemsida kan du ta dig igenom den här guiden för att se om det är något alternativ som passar dig. Det finns bland annat många webbhotell där du kan skapa en sida med bara ett klick. Och det med världens största CMS WordPress. Så vill du ha en egen WordPress-sajt så har vi en steg för steg guide som vi hoppas ska göra att du vill köpa en domän och skapa din första sajt. För det finns många fördelar med att ha en egen sajt. Många lever på att ha egna sajter. Har du bra innehåll så får du många besökare och kan där med tjäna pengar på din sajt.


Bygg egen hemsida

Bygg egen hemsida är en underbar frihetskänsla eftersom du kan skapa något som hela världen kan se. Det är något helt magiskt med det som vi önskar fler får chansen att prova. Det gör vi genom att skapa guider om det här på Serverhotell bland annat.

Lista på våra guider om att skapa hemsida

Vi har många guider om att skapa en egen hemsida och här listar vi några av dom vi tror att just du skulle vilja läsa mer om. Saknar du någon guide får du gärna kommentera det så vi kan bygga den i framtiden någon gång.

Kontakta oss angå Skapa hemsida

Skapa hemsida har vi skapat för att alla ska kunna skapa en enklare hemsida. Vi har även fördjupande guiden för dig som vill lära sig ännu mer än så. Om du vill kontakta oss angå innehållet här på Skapa hemsida eller i övrigt på Serverhotell så får du gärna göra det under Kontakta oss.

Skapa hemsida – Det enklaste sättet

Om du vill skapa en egen hemsida så enkelt som möjligt så är det WordPress som gäller. Idag kan du installera en wordpress-sajt med bara ett knapptryck. Sedan skadar det inte att läsa på lite om hur du redigerar och ändrar utseende på sidan men du kan vara upp med din nya sajt på bara några minuter. Det som tar längst tid är att peka din domän mot din sajt. Det kan ta upp till 24 timmar innan sidan går att nå helt korrekt. Men att skapa hemsidan tar några minuter bara. Vill du lära dig det kan du läsa guiden Skapa en egen hemsida med WordPress på 5 minuter.